Coltar extensibil Kolorado M 11 Leonardo

Livrare 2 zile de la comanda

Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .

Produs nou

6 999,00 lei

9 660,00 lei Inclusiv TVA

-2 661,00 lei

Informații

Coltar extensibil Kolorado M 11 Leonardo este un coltar modern si elegant, care pe langa faptul ca optimizeaza foarte bine spatiul din living, pentru a putea fi utilizat la capacitatea sa maxima, dar si pentru a putea fi pus in valoare, coltarul are nevoie de un spatiu generos.

Asa ca acest coltar este un model care poate fi incadrat foarte bine intr-un living. Este realizat in doua culori contrastante de mare efect pentru realizarea unui astfel de corp de mobilier.

Acest model de coltar este realizat in forma literei U si reprezinta un complex de forme si idei cu ajutorul carora acest coltar elegant este bine compartimentat cu sezlong, tetiere, masuta, perne decorative si cotiere dar si doua locuri interesante unde pot fi depozitate la vedere diverse produse utile pentru fiecare zi.

Dincolo de acest aspect un coltar pentru casa se face extrem de util, mai ales atunci cand acesta este realizat din materiale de calitate atat la interior cat si la exterior.

Dimensiuni

Dimensiune :Coltar - Lungime 3870 mm / Latime 2260 mm / Inaltime 780 mm
Material :Stofa sau piele ecologica la alegere
Transport:Livrare oriunde in Romania
Garantie24 luni
LivrareLivrare prin curier sau transportul wizmag
Asistenta / Comanda produs0736-588-777

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Coltar extensibil Kolorado M 11 Leonardo

Coltar extensibil Kolorado M 11 Leonardo

Coltarul extensibil Kolorado M 11 Leonardo este cu atat mai interesant cu cat reprezinta combinatia perfecta a trei corpuri de mobilier de mare valoare. Este vorba aici despre o canapea cu trei locuri, un fotoliu si un sezlong. Toate trei fiind rezultatul cert al unui design bine gandit.

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi