Coltar living Kolorado M 20 Mărește
Reduceri!

Coltar living Kolorado M 20

Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .

Produs nou

1 650,00 lei

2 300,00 lei Inclusiv TVA

-650,00 lei

Informații

Coltar living Kolorado M 20 indiferent de faptul ca acesta este realizat prin combinatia inteligenta a mai multor culori, cu ajutorul carora s-a obtinut o anumita cromatica, coltarul pentru living este complet tapitat cu materiale de calitate.

Iar despre confort nici nu mai poate fi vorba, deoarece acest produs de calitate reprezinta un complex de idei si forme prin care confortul intregii familii este mult imbunatatit.

Asa se face ca acest coltar elegant indeplineste cu succes toate conditiile pentru a fi un corp de moilier de inalta tinuta.

Pentru a intra cat mai curand in posesia acestui coltar, nu trebuie decat sa consultati actuala oferta de produse de mobilier de la WizMag. Acolo unde acest coltar isi are locul bine meritat printre cele mai interesante produse. Si astfel veti putea fi cu un pas inaintea tuturor.

Dimensiuni

Dimensiune :Coltar - Lungime 3330 mm / Latime 1620 mm / Inaltime 840 mm
Material :Stofa sau piele ecologica la alegere
Transport:Livrare oriunde in Romania
Garantie24 luni
LivrareLivrare prin curier sau transportul wizmag
Asistenta / Comanda produs0736-588-777

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Coltar living Kolorado M 20

Coltar living Kolorado M 20

Acordati incredere maxima acestui coltar de mare efect Kolorado M 20 pentru casa si astfel veti putea rezolva o serie intreaga de probleme in materie de confort. Pentru ca acest produs de mare valoare sa intre cat mai repede in posesia dumneavoastra, nu mai stati pe ganduri.

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi