Coltar pentru sufragerie extern Kolorado Y 6 M

Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .

Produs nou

Informații

Acest model de coltar Kolorado este realizat in forme si dimensiuni bine definite, pentru care spatiul de amplasare trebuie sa fie unul cel putin generos. Deoarece acest model de coltar pentru living este insotit de un fotoliu si un taburet care sunt destul de mari, dar care pot asigura un confort optim pe tot parcursul zilei.

Tocmai de aceea designerii au gandit un astfel de corp de mobilier util pentru amenajarea livingului. In cazul in care dispuneti de un astfel de living cu dimensiuni generoase, este foarte important sa profitati de ocazie si sa achizitionati un astfel de coltar pentru casa, care are capacitatea de a va scoate din incurcatura ori de cate ori este nevoie.

In funnctie de spatiul disponibil, dar si in functie de imaginatie, acest model de coltar extensibil poate fi amplasat in diferite combnatii si astfel poate fi mult mai util si confortabil.

Dimensiuni

Dimensiune :Coltar - Lungime 3120 mm / Latime 1960 mm / Inaltime 900 mm / Fotoliu Lungime 930 mm / Latime 930 mm / Inaltime 900 mm
Material :Stofa sau piele ecologica la alegere
Transport:Livrare oriunde in Romania
Garantie24 luni
LivrareLivrare prin curier sau transportul wizmag
Asistenta / Comanda produs0736-588-777

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Coltar pentru sufragerie extern Kolorado Y 6 M

Coltar pentru sufragerie extern Kolorado Y 6 M

Doriti un coltar extensibil Kolorado de mari dimensiuni realizat pe baza materialelor ieftine si de calitate? Atunci puteti sa alegeti unul din modelele disponibile la WizMag.

Acesta poate fi comandat in nuante si culori din cele mai diverse in functie de paletarul de culori disponibil la producator.

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi