Coltar extensibil pentru living Monty

Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .

Produs nou

Informații

Seria coltarelor extensibile pentru living concepute dupa ultimele idei de amenajare se continua in mod elegant cu acest model de coltar extensibil Monty. 

Un accesoriu extrem de important pentru living sau sufragerie.

Acesta este conceput pe baza celor mai noi materiale existente pe piata de mobilier din Europa. Ceea ce il face sa fie extrem de fiabil in cele mai diverse situatii.

Ca si volum, respectivul model de coltar extensibil pentru living Monty are dimensiuni standard, este complet tapitat cu un material de stofa rezistent la trafic intens.

Este realizat pe baza unui cadru de rezistenta din metal, cu arcuri din otel combinat cu diferite straturi de poliuretan de inalta densitate. Ceea ce il face sa fie un produs de calitate superioara cu un grad ridicat de rezistenta mult mai mare in comparatie cu obisnuitele coltare realizate pe un cadru principal din lemn.

Dincolo de asta respectivul model de coltar extensibil pentru living Monty mai beneficiaza si de existenta la interior a unui loc de depozitare a diferitelor articole textile sau vestimentare.

Iar in ceea ce priveste materialul folosit pentru tapitarea coltarului, acesta poate fi comandat in diferite nuante sau texturi in functie de preferinte.

In aceste conditii respectivul model de coltar extensibil pentru living Monty are capacitatea de a intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier de la interiorul respectivei camere.

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Coltar extensibil modern pentru living
Dimensiune :Lungime 230 cm x latime 160 cm x inaltime 95 cm
Caracteristici speciale :Mecanismul este executat doar din metal si garanteaza un termen de exploatare destul de lung.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Perne de sezut cu umplutura din spuma poliuretanica extrem de elastica cu densitate 30 kg/m3 pentru un confort desavarsit si o exploatare zilnica fara problema.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Toate perneле de sezut sunt cu rama metalica si arcuri din otel.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Lada de depozitare a hainelor cu fund si laterale din PAL pentru rezistenta si confort.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 4Pistoanele sunt prinse catre constructie metalica si PAL-ul pentru rezistenta mai buna si ridicarea usoara.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 5De doua ori mai multe perne pentru un confort dublu.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 6Mecanismul ofera spatiu de dormit de 150/200.
Garantie2 ani garantie.
LivrareLivrare oriunde in Romania

Descărcări

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Coltar extensibil pentru living Monty

Coltar extensibil pentru living Monty

Modelul respectiv de coltar extensibil pentru living Monty reprezinta cu succes un corp de mobilier realizat intr-un design modern.

Aceasta este complet tapitata cu o stofa rezistenta la trafic intens. Si care beneficiaza de fiabilitatea unui sistem de prindere si culisare de ultima generatie realizat din metal.

Ceea ce inseamna ca poate fi una dintre cele mai viabile solutii de amenajare.

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi