Coltar extensibil Salia

canapele SALCL4

Livrare in 30 de zile

Produs nou

Informații

Detineti un living de mari dimensiuni si nu stiti ce solutie de amenajare sa alegeti? Nimic mai simplu. Deoarece prin intermediul magazinului nostru virtual WizMag aveti posibilitatea de a alege o gama variata de astfel de corpuri de mobilier.

Iar pentru o buna orientare in ceea ce priveste alegerea produsului dorit noi va recomandam cu incredere acest model de coltar extensibil Salia.   

Respectivul corp de mobilier are avantajul de a-si extinde suprafata de sezut, cat si de a va oferi posibilitatea de relaxare a intregului organism. Si asta, datorita faptului ca acest produs este dotat chiar si cu tetiere.

Iar prin extinderea suprafetei de sezut, respectivul model de coltar are capacitatea de a se transforma rapid intr-un pat matrimonial de mare efect pentru living.

Acolo unde spatiul disponibil trebuie sa fie unul destul de generos ca si suprafata. Pentru a nu incurca traficul interior.

Cu alte cuvinte, nu mai pierdeti timpul in zadar prin magazinele de profil si achizitionati de la firma noastra acest model de coltar extensibil Salia, intr-o gama larga de nuante si texturi.  In functie de preferinte, dar si in functie de disponibilitatile producatorului.  

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul nu include transport
Tip produs :Coltar extensibil
Dimensiune :Lungime 330 cm (totala), Adancime 120 cm (C2), Inaltime 72 cm ( 89 cu tetiera ridicata), Adancime insula 201 cm, Latime insula 121 cm, Picior metal 5cm inaltime
Structura :Structura fier, Lemn masiv de fag, Placaj 8 mm, Pal melaminat de 18 mm
Culoare :Varietate de culori
Material :Stofa sau piele naturala
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1CONFORT SEZUT/SPATAR : Spuma poliuretanica: 30 kg/mc,35 kg/mc, 50 kg/mc, Vatelina poliester 120 gr/mp, 450 gr/mp, Tetiere rabatabile (reglabile)
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2PERNE SPATAR : Pana naturala sterilizata de gasca 50%, Burete memory 50%
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Lada (depozitare) pe lungimea insulei sistem de ridicare cu piston cu gaz.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 4Stofa de cea mai buna calitate, rezistenta la trafic intens
Alte informatii suplimentare despre acest produs 5Comenzi personalizate adaptate nevoilor dumneavoastra
Garantie2 ani de garantie
LivrarePrin curier
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Coltar extensibil Salia

Coltar extensibil Salia

Atunci cand vine vorba sa achizitionati un corp de mobilier pentru amenajarea livingului, este bine de stiut ca trebuie sa acordati atentie maxima fiecarui element de detaliu.

Numai asa va puteti convinge de faptul ca modelul de coltar extensibil Salia este acel produs care se poate plia rapid pe nevoile clientilor nostri.

Indiferent de categoria sociala din care acestia fac parte.  

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi