Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Coltar fix sufragerie Marabea

Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .

Produs nou

Dimensiuni

Tip produs :Coltar
Dimensiune :Lungime 264 cm x Latime 190 cm x Inaltime 80 cm
Optiuni suplimentareMobilă modulară
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Opțiune pentru puf și spațiu de dormit
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Calitate de la Ergodesign
Alte informatii suplimentare despre acest produs 32 ani garanție
Alte informatii suplimentare despre acest produs 4Varietate largă de culori. Alegeți di Materialele din Catalog

Informații

Coltarele fixe oferite de WizMag sunt caracterizate in mod evident prin confort si relaxare maxima, dar si printr-un grad ridicat de eleganta.
Acelasi lucru se poate spune si despre noul produs care este acest model de coltar fix pentru sufragerie Marabea. Un corp de mobilier de calitate superioara realizat pe baza de module. Ceea ce il face mult mai confortabil si mai elegant, mai ales atunci cand vine vorba despre asigurarea confortului intregii familii.
Asa ca, persoanele care se opresc asupra acestui corp de mobilier trebuie sa stie ca modelul de coltar fix pentru sufragerie Marabea poate fi comandat sub diferite forme si combinatii astfel incat sa poata raspunde tuturor nevoilor venite din partea clientilor cu pretentii.
Pentru o utilizare cat mai vasta si o optimizare cat mai buna a spatiului disponibil, acest coltar fix Marabea poate fi comandat cu doua sau trei locuri, alaturi de un taburet simplu sau dublu ori alaturi de o masuta, ceea ce il face mult mai atractiv.
In ceea ce priveste materialele din care a fost confectionat coltarul Marabea, acestea sunt de calitate inalta, rezistente la trafic intens si pe deasupra pot fi comandate in diferite nuante si culori in functie de cele disponibile in paleta de culori.

Descărcări

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Coltar fix sufragerie Marabea

Coltar fix sufragerie Marabea

Un coltar fix pentru sufragerie sau living este o reala oportunitate de amenajare cu un produs extrem de interesant, elegant si perfect confortabil realizat dupa ultimile idei in materie de mobilier pentru casa.  

4 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi