You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Comoda de dormitor Corona

Produs nou

Informații

Comoda de dormitor “CORONA” este parte componenta a garniturii de dormitor in care predomina albul satinat, ceea ce face ca si comoda sa degaje efectul specific, in cazul mobilierului realizat din nuante pline de lumina.

Comoda este prevazuta cu doua sertare identice ca dimensiuni si decor exterior, suprapuse si care au un aspect original.

Sertarele sunt distantate intre ele si astfel interactioneaza cu albul satinat al comodei, ducand la crearea unui aspect vizual interesant.

De asemenea sistemele de culisare folosite pentru deschiderea si inchiderea sertarelor sunt de cea mai buna calitate si astfel face ca functionalitatea sa fie cat mai usoara.

Comoda “CORONA” este realizata din cele mai bune materiale, palul austriac de 18 mm si sistemele de culisare produse de firma HAFELE.

Comoda poate fi comandata separate sau impreuna cu oricare din corpurile de mobilier din gama “CORONA”.

Dimensiuni

Tip produs :Comoda pentru dormitor
Dimensiune :Acest corp de mobilier are Lungime 81 cm x latime 47 cm x inaltime 68 cm.
Culoare :Pentru confectionarea acestei comode sau folosit urmatoarele texturi de pal melaminat : LM63; W974 pe care le regasiti in catalogul ,, Decoruri pal melaminat Egger " disponibil la sectiunea ,,Descarcari"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Daca doriti alte dimensiuni pentru corpurile de mobilier va rugam sa comandati produsele separat pe care le gasiti la ,, Accesorii"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Garantat cel mai bun pret !!!!
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Garantie 5 ani.

Descărcări

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Comoda de dormitor Corona

Comoda de dormitor Corona

Comoda de dormitor din gama Corona este un produs de inalta definitie si este realizata din pal de calitate superioara, de ultima generatie. Corpul de mobilier de dimensiuni medii in raport cu celelalte piese din aceeasi gama, dispune de doua sertare generoase ca si spatiu de depozitare, diverse scopuri avand ca rol principal depozitarea diferitelor articole.

12 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi