You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Comoda pentru dormitor Ghalatea

Produs nou

Informații

Comoda pentru dormitor “Ghalatea” surprinde la fel de bine ca oricare alt corp de mobilier din aceasta garnitura. Datorita materialului din care a fost confectionata, palul austriac de culoare alb sidefat, dar si prin designul specific dormitorului “Ghalatea”.

Comoda este prevazuta si cu o oglinda superba din sticla de cea mai buna calitate, imbracata si sustinuta de o rama fina care contribuie semnificativ la sporirea confortului creat de “Ghalatea”.

Dimensiuni

Tip produs :Comoda pentru dormitor
Dimensiune :Acest corp de mobilier are Lungime 90 cm x latime 46 cm x inaltime 72 cm.
Culoare :Pentru confectionarea acestei comode sau folosit urmatoarele texturi de pal melaminat : H4007; W1000 pe care le regasiti in catalogul ,, Decoruri pal melaminat Egger " disponibil la sectiunea ,,Descarcari"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Daca doriti alte dimensiuni pentru corpurile de mobilier va rugam sa comandati produsele separat pe care le gasiti la ,, Accesorii"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Garantat cel mai bun pret !!!!
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Garantie 5 ani.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Comoda pentru dormitor Ghalatea

Comoda pentru dormitor Ghalatea

Comoda Ghalatea este un produs de calitate superioara, extrem de interesant care ne trimite negresit in sfera corpurilor de mobilier in care luxul este un element definitoriu. Tocmai acest aspect reprezinta garantia unui produs de calitate realizat dupa trendul ultimilor ani. Asa ca puteti comanda cu incredere o comoda Ghalatea in combinatie cu oricare alt corp de mobilier.

12 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi