You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Comoda pentru televizor D220

Produs nou

Informații

Comoda pentru televizor “D 220” este un corp de mobilier, care poate fi utilizat in diferite moduri. Insa principalul sau scop este acela de a servi ca obiect de sustinere pentru televizor. Tocmai de aceea a fost conceputa la joasa inaltime.

Acest tip de comoda este decorat cu ajutorul a doua culori care sunt in contrast permanent, alb si negru, pentru un plus de confort si eleganta.

Este o comoda moderna prin linia de fabricatie, dar care poarta si elemente clasice evidentiate prin modelul usor sesizabil regasit pe cele doua sertare cat si pe cel de al treilea compartiment de depozitare prevazut cu usita.

Stilul classic fiind completat prin doua desene realizate pe sticla sablata din partea superioara a corpului de mobilier.

Pentru a nu iesi din sfera modernului, comoda “D 220”, poate fi combinata numai cu mobila de sufragerie sau living din aceasta gama, sau dupa preferinte. Fara sa fie asociata cu vreun alt corp de mobilier.

Este bine de stiut ca la acest tip de comoda, sertarele sunt mobile si contribuie la sporirea gradului de utilitate si de confort a intregului ansamblu in care este asezata. Astfel comoda poate fi amplasata si in spatii mai putin generoase.

Dimensiuni

Dimensiune : Lungime 150-220 cm Adancime 34 cm Inaltime 43 cm
Material : MDF glant
Optiuni suplimentareDaca doriti alte dimensiuni pentru corpurile de mobilier va rugam sa comandati produsele separat pe care le gasiti la ,, Accesorii"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Garantat cel mai bun pret !!!!
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Garantie 2 ani .

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Comoda pentru televizor D220

Comoda pentru televizor D220

Acest model de comoda este o combinatie perfecta intre aspectul exterior care este unul modern si elementele clasice. Insa, asta nu inseamna ca noul produs care este comoda D 200 face rabat de la calitate.

Datorita formei sale, aceasta poate fi incadrata cu success atat in living cat si in sufragerie.

12 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi