You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Comoda si oglinda dormitor Optimus

Produs nou

Informații

Comoda setului de dormitor “Optimus” este confectionata din aceleasi materiale de calitate ca si intregul ansamblu. Si a imprumutat cu suces elementele unei comode clasice prin faptul ca este alcatuita din trei sertare incapatoare etajate pe inaltime. Pastrand aceeasi nuanta ca si intregul dormitor “Optimus”.

Atunci cand facem referire la acest corp de mobilier, trebuie sa avem in vedere si oglinda de dormitor care este absolute superba. Aceasta este realizata din sticla de cea mai buna calitate si este decorata cu o rama subtire si discreta.

Comoda “Optimus” nu face rabat de la calitate. Ea este confectionata din palul austriac de la EGGER si sistemele de pindere si culisare de inalta clasa de la HAFELE.  

Dimensiuni

Tip produs :Comoda pentru dormitor
Dimensiune :Acest corp de mobilier are Lungime 62 cm x latime 46 cm x inaltime 82 cm.
Culoare :Pentru confectionarea acestei comode sau folosit urmatoarele texturi de pal melaminat : H1146 pe care le regasiti in catalogul ,, Decoruri pal melaminat Egger " disponibil la sectiunea ,,Descarcari"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Daca doriti alte dimensiuni pentru corpurile de mobilier va rugam sa comandati produsele separat pe care le gasiti la ,, Accesorii"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Garantat cel mai bun pret !!!!
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Garantie 5 ani.

Descărcări

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Comoda si oglinda dormitor Optimus

Comoda si oglinda dormitor Optimus

Comoda si oglina de dormitor, din gama Optimus reprezinta un complex de doua produse aproape indispensabile, unul de celalalt. Care formeaza echipa buna atunci cand este vorba despre crearea unui ambient placut in propriul dormitor.

Asa ca, acest ansamblu de produse de mobilier pot fi comandate cu incredere atat separat cat si impreuna cu alte corpuri de mobilier din gama Optimus.

12 alte produse în aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi