You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Masuta de toaleta Favorit

Produs nou

Informații

Masuta de toaleta “Favorit” este o combinatie inteligenta intre comoda, oglinda si spatiu pentru machiaj, de exemplu.

Practic, masuta de toaleta reprezinta o prelungire a ccomodei “Favorit” dotate cu doua nise si doua sertare suprapuse, deasupra carora este asezata strategic oglinda.

Aceasta din urma face diferenta fata de celelalte oglinzi prin faptul ca rama de sustinere iase in relief doar in partile superioara si inferioara. Dand impresia ca in laterale aceasta lipseste cu desavarsire. Insa este vorba despre un efect optic. Care contribuie la amplificarea designului absolut modern de care aceasta se bucura.

Masuta de toaleta poate fi comandata separat sau impreuna cu oricare alt obiect de mobilier din aceasta gama.

Dimensiuni

Tip produs :Masuta de toaleta
Dimensiune :Acest corp de mobilier are Lungime 81 cm x latime 38 cm x inaltime 69 cm.
Culoare :Pentru confectionarea acestei masute de toaleta sau folosit urmatoarele texturi de pal melaminat : H1146; U 156 pe care le regasiti in catalogul ,, Decoruri pal melaminat Egger " disponibil la sectiunea ,,Descarcari"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Daca doriti alte dimensiuni pentru corpurile de mobilier va rugam sa comandati produsele separat pe care le gasiti la ,, Accesorii"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Garantat cel mai bun pret !!!!
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Garantie 5 ani.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Masuta de toaleta Favorit

Masuta de toaleta Favorit

Masuta de toaleta din gama Favorit este un corp de mobilier dedicat pentru completarea decorului interior dintr-un dormitor. Fiind conceputa special pentru asigurarea anumitor necesitati.
Acest produs este indnspensabil dormitorului dumneavoastra deoarece asigura confortul necesar desfasurarii anumitor activitati, iar pe deasupra mai asigura si un loc ideal pentru depozitarea diverselor produse.

12 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi