You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Comoda cu 4 sertare WIZ 0046

Produs nou

Informații

Mobila moderna si de calitate reprezinta categoria esentiala a produselor de mobilier care se regasesc la WizMag. Insa, datorita faptului ca oamenii sunt diferiti iar gusturile lor in materie de mobilier si menajari interiore sunt la fel de diferite, reprezentantii acestui magazin de mare impact asupra iubitorilor de mobilier vin spre intampinarea acestora si cu produse clasice, dar de calitate, tocmai pentru a acoperii toate dorimtele clientilor.

Din categoria produselor cu accente clasice, dar de inalta calitate, face parte si comoda cu patru sertare wiz 0046. Un corp de mobilier extrem de util si care se poate incadra in orice tip de dormitor fiind extrem de necesar si de util, pentru depozitarea diverselor articole textile.

Comoda cu patru sertare foarte generoase este realizata din pal melaminat de 18 mm si poate fi comandata in diverse dimensiuni astfel incat sa se poata plia perfect pe spatiile disponibile atat din dormitor cat si din alte incaperi.

De asemenea mai trebuie stiut si faptul ca acest model de comoda mai poate fi comandat in culori diverse astfel incat sa se asocieze perfect cu celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere.

Asa ca, daca va aflati in situatia de a alege o comooda cu patru sertare pentru dormitorul dumneavoastra, atunci comandati cu incredere acest produs la WizMag si astfel puteti rezolva aceasta problema in cel mai scurt timp posibil.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Comoda cu 4 sertare WIZ 0046

Comoda cu 4 sertare WIZ 0046

Comoda cu patru sertare wiz 0046 este un corp de mobilier cu accente clasice, extrem de util pentru dormitorul dumneavoastra.

Realizata din materiale de calitate, aceasta comoda reprezinta un corp de mobilier de o eleganta aparte si poate fi o solutie ideala pentru casa.  

12 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi