You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Comoda pentru colt WIZ 0049

Produs nou

Informații

Comodele sunt corpuri de mobilier de diferite forme si dimensiuni create pentru a asigura un loc ideal pentru depozitarea diferitelor produse si a diverselor articole textile.
Insa atunci cand vine vorba de o optimizare cat mai buna a spatiului din dormitorul dumneavoastra, comodele au fost realizate pentru a putea fi amplasate chiar si in coltul camerei.
Un astfel de model interesant de comoda pentru colt WIZ 0049 poate fi comandat de la magazinul on line WizMag, in culori si dimensiuni diverse astfel incat sa fie extrem de util si elegant pentru dormitor.
In acest caz, comoda pentru colt contribuie semnificativ si la asigurarea unei fluiditati optime in camera in care a fost amplasata.
Acest model de comoda are un design elegant si foarte interesant prin care designerii au obtinut sase caturi distribuite in numar egal in cele doua laterale ale comodei, o nisa la al carei acces se face frontal, un spatiu generos de depozitare a diverselor articole, cat si o suprafata utila de lucru, de dimensi generoase.
Asa ca, acest model de comoda pentru colt este un alt produs de calitate superioara realizat din pal melaminat de 18 mm, care poarta cu succes semnatura WizMag.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Comoda pentru colt WIZ 0049

Comoda pentru colt WIZ 0049

Daca aveti un dormitor nu prea generos ca si spatiu si totusi duceti lipsa de o comoda, atunci alegeti modelul de comoda pentru colt WIZ 0049. Un produs de mobilier ieftin si extrem de fiabil pentru dormitorul dumneavoastra.
In acest sens, WizMag va asteapta cu o gama larga de astfel de produse de calitate superioara.

12 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi