You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Noptiera de calitate Ghalatea

Produs nou

Informații

Noptiera de calitate Ghalatea

Asezata strategic in partile laterale ale patului matrimonial noptiera ,,Ghalatea” amplifica eleganta intregului dormitor. Acest corp de mobilier este dotat cu un sertar extrem de generos ca si spatiu de depozitare, in acest caz nisa din partea superioara a noptierei avand un aer discret, datorita albului pur care pedomina si in cazul acestui corp de mobilier.
Noptiera Ghalatea nu poate fi trecuta cu vederea, are o lungime de 53 cm, latimea este de 34 cm , iar inaltimea este de 42 cm .

Dimensiuni

Dimensiuni Noptiera :Noptiera cu un sertar, metabox si fund de pal de 18 mm. Acest corp de mobilier are Lungime 53 cm x latime 34 cm x inaltime 42 cm.
Tip produs :Noptiera pentru dormitor
Culoare :Pentru confectionarea acestei noptiere sau folosit urmatoarele texturi de pal melaminat : H4007; W1000 pe care le regasiti in catalogul ,, Decoruri pal melaminat Egger " disponibil la sectiunea ,,Descarcari"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Daca doriti alte dimensiuni pentru corpurile de mobilier va rugam sa comandati produsele separat pe care le gasiti la ,, Accesorii"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Garantat cel mai bun pret !!!!
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Garantie 5 ani .

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Noptiera de calitate Ghalatea

Noptiera de calitate Ghalatea

Aceasta noptiera Ghalatea este un produs de calitate superioara. Un corp de mobilier care vine sa completeze in mod placut aspectul exterior al intregii garnituri Ghalatea.

Este realizata in doua culori contrastante in care predomina albul pur si totodata nu face rabat de la calitate. 

12 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi