You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Noptiera de calitate Limited

Produs nou

Informații

Noptiera de calitate Limited

Albul pur si albul antic se regaseste din nou intr-o combinatie unica si in garnitura ,,Limited” iar la noptiera acestei ganituri, spatiile dedicate atat sertarului cat si nisei sunt aproape identice, designerii considerand sa aloce acelasi spatiu celor doua componente ale noptierei care este prevazuta cu un fund din pal de 18 mm si sertar cu metaboxe.
Dimensiunile acesteia sunt destul de generoase avand lungime 50 cm, latimea 35 cm si inaltimea de 40 cm.

Dimensiuni

Dimensiuni Noptiera :Noptiera cu un sertar, metabox si fund de pal de 18 mm. Acest corp de mobilier are Lungime 50 cm x latime 35 cm x inaltime 40 cm.
Tip produs :Noptiera pentru dormitor
Culoare :Pentru confectionarea acestei noptiere sau folosit urmatoarele texturi de pal melaminat : W974; LM63 pe care le regasiti in catalogul ,, Decoruri pal melaminat Egger " disponibil la sectiunea ,,Descarcari"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Daca doriti alte dimensiuni pentru corpurile de mobilier va rugam sa comandati produsele separat pe care le gasiti la ,, Accesorii"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Garantat cel mai bun pret !!!!
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Garantie 5 ani .

Descărcări

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Noptiera de calitate Limited

Noptiera de calitate Limited

Doriti o noptiera de calitate Limited? Noi o recomandam cu maxima incredere deoarece este un produs de calitate care completeaza perfect aspectul exterior al acestui model de dormitor.

Limited este confectionat din pal de inalta calitate si are un aspect foarte interesant astfel incat poate fi o solutie ideala pentru orice dormitor.

  

12 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi