You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Noptiera Favorit

Produs nou

Informații

Noptiera Favorit

Noptiera ,,Favorit” surprinde prin forma sa cubica, avand nisa amplsata vertical, dar si o usa care inlocuie sertarul intalnit de celelalte modele de noptiere (sistemul de dechidere fiind unul de calitate).
De generozitatea spatiului de care dispune are o lungime impresionanta de 60 cm, cu o latime de 38 cm si inaltime de 33 cm.

Dimensiuni

Dimensiuni Noptiera :Noptiera cu un sertar, metabox si fund de pal de 18 mm. Acest corp de mobilier are Lungime 60 cm x latime 38 cm x inaltime 33 cm.
Tip produs :Noptiera pentru dormitor
Culoare :Pentru confectionarea acestei noptiere sau folosit urmatoarele texturi de pal melaminat : H1146; U 156 pe care le regasiti in catalogul ,, Decoruri pal melaminat Egger " disponibil la sectiunea ,,Descarcari"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Daca doriti alte dimensiuni pentru corpurile de mobilier va rugam sa comandati produsele separat pe care le gasiti la ,, Accesorii"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Garantat cel mai bun pret !!!!
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Garantie 5 ani .

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Noptiera Favorit

Noptiera Favorit

Acest model de noptiera Favorit reprezinta un plus de eleganta si confort pentru garnitura de dormitor cu acelasi nume. Aceasta este realizata prin combinarea inteligenta a doua culori sobre. Insa, prin natura materialelor de calitate din care a fost confectionata, noptiera Favorit respecta intrutotul garantia unui produs de calitate, bine lucrat.    

12 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi