You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Noptiera ieftina Optimus

Produs nou

Informații

Noptiera ieftina Optimus

Noptiera ,,Optimus” este realizata intr-un stil minimalist dar care se bucura de un sistem aparte. A fost conceputa cu sertar cu metabox, cu fund din pal de 18 mm .
Dimensiunile la care a fost realizata noptiera ,,Optimus” sunt apropape standard, lungime 47 cm, latime 34 cm si inaltime 35 cm, respectand asemenea dimensiuni, noptiera ,,Optimus” pastrand aceeasi linie eleganta si plina de noblete a intregi garnituri.

Dimensiuni

Dimensiuni Noptiera :Noptiera cu un sertar, metabox si fund de pal de 18 mm. Acest corp de mobilier are Lungime 47 cm x latime 34 cm x inaltime 35 cm.
Tip produs :Noptiera pentru dormitor
Culoare :Pentru confectionarea acestei noptiere sau folosit urmatoarele texturi de pal melaminat : H1146 pe care le regasiti in catalogul ,, Decoruri pal melaminat Egger " disponibil la sectiunea ,,Descarcari"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Daca doriti alte dimensiuni pentru corpurile de mobilier va rugam sa comandati produsele separat pe care le gasiti la ,, Accesorii"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Garantat cel mai bun pret !!!!
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Garantie 5 ani .

Descărcări

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Noptiera ieftina Optimus

Noptiera ieftina Optimus

Acest model de noptiera Optimus este un corp de mobilier ieftin si de mare caracter.

Realizata din pal de inalta calitate noptiera din gama Optimus nu face rabat de la calitate si nici nu iese din sfera corpurilor de mobilier pentru care designerii au muncit cu spor. Asa ca noptiera Optimus raspunde pozitiv tuturor pretentiilor venite din partea clientilor nostri.  

12 alte produse în aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi