Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Despre noi

Marca foisoare.com a fost înființată în anul 2003 și oferă în prezent o gamă largă de produse de exterior. Datorită experienței pe care am acumulat-o în toți acești ani și până în prezent, dorim să vă punem la dispoziție un magazin on-line wizmag.ro, de mobilă special destinat pentru a satisface toate exigențele dumneavoastră.

Incepand din anul 2016 importam direct mobila si canapele pentru caminul tau la preturi fara concurenta pe piata din Romania. 

Oferta noastră conține produse de calitate la un preț accesibil tuturor clienților.

De aceea am deschis acest magazin on-line wizmag.ro, cu o gamă largă de produse destinată amenajării interioare și exterioare a căminului dumneavoastră.

În prezent pe piața din România suntem producători de mobilier și construcții din lemn pentru exterior, iar prin site-ul www.wizmag.ro comercializăm o varietate larga de modele de mobila și decorațiuni.

Mobilierul prezentat în acest site îl puteți găsi și în showroom-ul situat la adresa din strada Constantin Brâncoveanu, nr. 44/46. Alexandria, Teleorman. Pentru mai multe detalii legate de produsele și serviciile noastre vă invităm să ne contactați oricând prin telefon, e-mail sau fax.

Oferim:

-Consultanță gratuită în amenajarea căminului dumneavoastră

- Produse de calitate

- Servicii de transport

- Servicii de montaj

- Livrare direct din stoc

- Produse noi apărute pe piața din România.

Contact :

Tel: 0746 909854

Fax: 0347 814200

e-mail: contact@wizmag.ro

web: www.wizmag.ro