Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pentru a achizitiona unul din produsele noastre va punem la dispozitie urmatoarele modalități:

1) Telefonic:

Acest tip de comanda este recomandat în situatia in care doriti sa achizitionati o gama de produse realizate pe comanda. De asemenea, comanda telefonica este utila si in situatia in care nu sunteti suficient de informat cu privire la produsul afișat pe site, dar si atunci cand doriti sa comandati un produs in alta forma sau culoare, fata de ce este afisat pe site.

2) Prin e-mail:

Daca doriti sa comandati prin e-mail, unul sau mai multe dintre produsele oferite de magazinele noastre puteti folosi adresa comenzi@wizmag. Precizam faptul ca atunci cand plasati o comanda este obligatoriu să lasati codul de referinta al produsului dorit, numele si numarul dumneavoastra de telefon.

3) Cosul de cumpărături:

Aceasta varianta prin care doriti st achizitionati produsele noastre o recomandam atunci cand doriti sa cumparați produse simple din gama de produse prezentate. Dacă întampinati probleme in efectuarea comenzii on-line apelati la telefon 0746909854 pentru a fi indrumat in acest sens.

4) Direct la sediu nostru din Alexandria Teleorman, strada Constantin Brancoveanu, nr. 44/46.

5) Prin agentul de vanzari:

Acest tip de comanda presupune si deplasarea unui agent wizmag.ro la domiciliul dumneavoastra pentru a prelua comanda. Ceea ce inseamna ca varianta respectiva vizeaza in special comenzile mai mari. Pentru mai multe detalii despre aceasta modalitate de comanda va rugam sa ne contactati telefonic.

Contact :

Tel: 0746 909854

Fax: 0347 814200

e-mail: contact@wizmag.ro

web: www.wizmag.ro