Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Alegerea mesei pentru bucatarie o alta provocare

Alegerea mesei pentru bucatarie o alta provocare

Bucataria si respectiv livingul reprezinta acele zone de real interes pentru orice casa deoarece aici traficul atinge cel mai ridicat nivel de intensitate. Este locul in care serviti masa, asa ca bucataria este de mare importanta pentru intreaga familie, unde confortul si utilitatea traficului trebuie sa ramana la fel de bine subliniate.

Iar daca ne oprim la masa de bucatatie aceasta trebuie sa aiba o suprafata utila pentru toti membrii familiei si sa fie confectionata din materiale de calitate.

Ceea ce ii pot conferi un grad ridicat de rezistenta, fie ca este vorba despre lemn, metal sau sticla.

Acestea din urma fiind abtiunea ideala pentru realizarea unei mese de bucatarie, cu avantajul si capacitatea de a da larghete spatiului disponibil din bucatarie.

Poate va intrebati de ce este neaparat o provocare alegerea celei mai potrivite mese de bucatarie, pentru ca pana la urma aici este vorba doar despre o simpla masa pentru bucatarie, un blat din lemn cu patru picioare?

In mare parte asa este, insa dincolo de acestea, lemnul este si el de diferite texturi, ceea ce ii confera un grad ridicat de rezistenta, iar atunci cand vine vorba despre inlocuirea lemnului cu sticla si metalul, datele problemei se schimba radical, evident in avantajul clientilor care prefera tot mai mult aceasta nou combinatie.

Alegerea mesei de bucatarie Alegerea unei mese de bucatarie cu design modern

1 Comments

  • Avatar
    Liubinca Drăguța on Oct 12, 2019

    Sunt foarte nemultumita pentru ca am primit coletele gresite , zgaraieturi pe mobila , lovituri si chiar la o usa de la biblioteca am o usa crapata. Nu mi sau dat explicatii de nici un fel ba chiar cei din Alexandria(directorul de acolo ma mintit ca o sa-mi se rezolve situatia ) dar nu afost asa Am stat 2 saptamani cu mobila desfacuta deoarece nu au fost capabili sa-mi trimita celalat colet care lipsea.Abia dupa o gramada de telefoane si rugaminti am primit coletul cu nr.2 dar fara accesoriile care le enumar mai jos. de usa crapata nu au pomenit desi le-am spus ca avenit asa. Plus ca in colete lipseau: suport pentru bara de sustinere haine, o balama si la vitrina de la biblioteca nu au fost date gauri in sticla ca sa se prinda manierul de la usa. .Am dovezi , nu fac acuzatii gratiute! rewiul meu petru servicii oferite de Alexandria sunt 1 si pentru mobila tot 1 nu o sa mai cumpar de la voi si o sa va fac reclama asa cum meritati ,pentru tot ce am avut de suferit ca am comandat de la voi.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment:
Type Code