Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Alegeti cu incredere un foisor simplu si modern pentru gradina dumneavoastra

Alegeti cu incredere un foisor simplu si modern pentru gradina dumneavoastra

Stresul cotidian si agitatia de la serviciu sunt principalii factori ai zilelor noastre care ne pot influenta in mod negativ. Si daca nu sunt atent gestionati ar putea sa va afecteze mult sanatatea. Fapt pentru care ne-am gandit la un remediu perfect.


Si anume refugiul in natura, acolo unde relaxarea se poate ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra.
Si cum altfel daca nu prin achizitionarea unui teren in mediul rural, acolo unde sa treceti la amenajarea lui si sa-l aduceti la forma dorita.
Iar a doua varianta ar putea fi legata de reamenajarea curtii sau a gradinii cu un loc ideal pentru odihna, relaxate.
Un loc prin intermediul careia sa va simtiti minunat alaturi de familie, impreuna cu prietenii sau de ce nu, chiar si singur. Uneori aveti nevoie si de aceste momente. Dea va face ordine in propriile ganduri.


Iar atunci cand bugetul nu este atat de generos nu trebuie sa va speriati.
In acest sens ar fi oportun sa apelati la idei din cele mai simple si mai utile prin intermediul carora sa puteti beneficia de tot confortul pe care vi-l poate oferi natura.


Prin amenajarea peisagistica la care dumneavoastra puteti interveni in mod direct. Sau prin ceea ce va poate oferi natura in mod direct.
In speta noastra va recomandam cu tarie un model de foisor modern pentru gradina, simplu si elegant. Conceput special pentru a fi util in toata perioada anului, in zilele in care intemperiile, prin natura lor nu actioneaza la intensitate maxima.
Insa foisorul este gandit atat din punct de vedere al designului cat si al volumelor sale, pentru a putea fi util in desfasurarea mai multor tipuri de activitati concomitent.


Si spre deosebire de celelalte modele de foisoare pentru gradina, foisorul din imaginile noastre este conceput intr-un model atipic. 

Acesta este bine echilibrat pe o suprafata de ciment pavata cu piatra. Astfel incat noua combinatie de piatra si lemn fiind una de mare valoare pentru un astfel de corp de mobilier pentru gradina.
Foisorul este amplasat strategic, in spatele casei departe de privirile indiscrete ale trecatorilor cat si de traficul pietonal.
Un alt avantaj deosebit in ceea ce priveste pozitia si locul de amplasare al acestui foisor este legat de existenta in imediata sa apropiere a unei plantatii de copaci, cat si a unui izvor, care in mod natural alimenteaza iazul din apropiere.


Iar existenta unei ape in imediata apropiere a foisorului nu face altceva decat sa amplifice mult gradul de relaxare si contemplare pe care vi-l poate oferi acest corp de mobilier de mare valoare pentru orice curte sau gradina. Si asta datorita treilurilor de pasari diverse, din imediata apropiere.
Referitor la foisor, acesta este conceput dupa preferintele actualului proprietar, dar si dupa ideile unor designeri specialisti.


Asa s-a ajuns in situatia ca acest foisor sa fie amenajat la interior cu gratar si masa de lucru din ciment pavata cu piatra. Acestea fiind amplasate pe una din laturile exterioare ale foisorului, ceea ce inseamna ca traficul la interiorul foisorului nu poate fi influentat in mod negativ.


Si tot aici, la interior, foisorul este decorat cu o masuta de joasa inaltime, cu fotolii si o canapea comcepute special pentru amenajarea diferitelor spatii exterioare sau deschise.


Si pentru ca tot vorbim aici despre un foisor atipic nu trebuie sa neglijam nici semineul in forma rotunda, ideal pentru amenajarea zonelor exterioare.
Acesta constituind o idee interesanta de amenajare a diferitelor spatii exterioare.
Semineul din imaginile noastre fiind inconjurat de jur imprejur pe o mare parte din suprafata sa de o bancuta din ciment placata cu piatra. Si al carei sezut este realizat tot din lemn.


In forma sa bancuta respectiva poate fi un loc ideal pentru o conversatie cu prietenii in jurul focului.
Asa se face ca respectivul model de foisor simplu si modern sa poata face fata mai multor situatii concomitent. Acolo unde socializarea este un numitor comun.

Alegeti cu incredere un foisor simplu si modern pentru gradina dumneavoastra

sursa foto : www.pinterest.com