Set Dormitor Maia Stejar Sonoma Pat...

Set Dormitor Maia Stejar Sonoma Pat 160 cm x 200 cm + Noptiere + Dulap cu oglinda si usi glisante 150 cm x 200 cm

MOB 2025
2.499,00 lei
cu TVA Livrare gratuita

Acest Set Dormitor Maia Stejar Sonoma Pat 160 cm x 200 cm + Noptiere + Dulap cu oglinda si usi glisante 150 cm x 200 cm are capacitatea de a ne surprinde din nou prin natura fiecarui element de detaliu.

Si ne referim aici, atat la patul matrimonial cu tablia superioara tapitata cu piele ecologica si cele doua noptiere aferente.

Cat si la sifonierul cu usi culisabile si cu oglinda mare pe una dintre usi. 

In aceasta formula dormitorul poate fi amplasat chiar si la interiorul unei camere mai putin generoase ca si spatiu interior! 

 

 

Trebuie stiut faptul ca un astfel de Set Dormitor Maia Stejar Sonoma Pat 160 cm x 200 cm + Noptiere + Dulap cu oglinda si usi glisante 150 cm x 200 cm are capacitatea de a atrage interesul clientilor prin aspectul sau exterior, cat si prin fiabilitatea materialelor din care este confectionat dormitorul!  

Referitor la aspectul exterior, acest dormitor Maia este realizat in nuanta predominanta de stejar sonoma, cu alb pe tablia superioara a patul, cat si pe cele doua fete a le noptierelor. 

Iar in ceea ce priveste fiabilitate sifonierul este unul spatios la interior si foarte bine compartimentat cu tot ce este necesar pentru depozitarea de articole textile si vestimentare.  Cu rafturi, dar si cu suport pentru umerase. Cu oglinda mare pe una din usi, dar si cu usi culisabile foarte silentioase. Si care nu pot incurca traficul in dormitor sau in zona de apmplasare a dressingului.   

Dimensiuni dulap :
150 cm x 200 cm
Dimensiuni Pat :
160 cm x 200 cm
Dimensiuni Noptiera :
48 cm x 32 cm x 35 cm
Tip produs :
mobila de dormitor
Culoare :
Conform imagine produs
Material :
Pal Melaminat
Componenta set :
Pat + 2 buc noptiere + dulap cu usi glisante
Alte observatii
Dulap cu usi glisante cu oglinda
Salteaua nu este inclusa in pretul afisat
Transport:
Livrare gratuita oriunde in Romania
Asistenta / Comanda produs
0736 588 777
Stil
Modern
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.