You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Dressing Victor CB Mărește
Reduceri!

Dressing Victor CB

Livrare gratuita in 3 zile

Produs nou

Informații

1240Pentru o buna orientare in ceea ce priveste achizitionarea unui dressing ideal pentru orice incapere, aducem in atentia dumneavoastra un model de dressing care datorita dimensiunilor sale acesta poate fi amplasat cu mare usurinta chiar si la nivelul holului.

Acolo unde dressingul poate intra intr-un bun dialog cu toate celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere.
Din punct de vedere tehnic, dressingul este confectionat din pal melaminat de calitate superioara. Este de culoare alb, are usi culisante si prezinta la exterior, oglinzi care au un efect destul de atractiv. Si anume acela de a crea sentimentul de spatiu in respectiva locatie.

Dressingul este realizat dupa dimensiuni standard.
Acesta are o inaltime de 216 cm, cu 120 cm latime si 60 cm adancime.

In ceea ce priveste compartimentarea la interior a dressingului, este bine de stiut faptul ca acesta este gandit astfel incat sa poata fi un ideal loc de depozitare a diferitelor articole textile sau vestimentare de diferite volume si dimensiuni. Astfel incat dressingul este utilat cu locuri ideale pentru polite, cat si cu un spatiu destul de generos si care este special amenajat pentru amplasarea umeraselor.

Iar in ceea ce priveste pretul de achizitie, acesta este unul destul de acceptabil. Asa ca puteti actiona cu incredere pentru achizitionarea unui astfel de produs necesar pentru amenajarea livingului, cat si a holului.

Si odata achizitionat acest model de dressing se poate sincroniza atat din punct de vedere cromatic, cat si din punct de vedere al designului cu toate celelalte corpuri de mobilier din apropiere sau cu oricare alte accesorii din imediata apropiere. Ceea ce inseamna ca poate fi o adevarata oportunitate de amenajare a unui spatiu interior.

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Livrare gratuita oriunde in Romania
Tip produs :Dressing
Dimensiune :Lungime 120 cm / latime 60 cm / Inaltime 216 cm
Culoare :Alb
Material :Pal melaminat
Componenta set :Conform imagine
Garantie24 luni
LivrareLivrare prin curier sau transportul wizmag
DisponibilitateAcest produs poate fi livrat in 48 ore de la comanda
Asistenta / Comanda produs0736-588-777

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Dressing Victor CB

Dressing Victor CB

Pentru o buna orientare in ceea ce priveste achizitionarea unui dressing ideal pentru orice incapere, aducem in atentia dumneavoastra un model de dressing care datorita dimensiunilor sale acesta poate fi amplasat cu mare usurinta chiar si la nivelul holului. 

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi