You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Dresssing Octav 1 CB Mărește
Reduceri!

Dresssing Octav 1 CB

Livrare gratuita in 3 zile

Produs nou

Informații

Prin intermediul acestui dressing Octav, palul melaminat de calitate superioara este transformat cu usurinta intr-o adevarata bijuterie necesara pentru amenajarea diferitelor spatii interioare ale unei locuinte.


Pentru o buna orientare in ceea ce priveste amenajarea cu un astfel de corp de mobilier va asiguram de faptul ca respectivul dressing Octav are o inaltime de 216 cm, latimea este de 120 cm si adancimea este de 60 cm.
Dressingul beneficiaza de o buna optimizare a spatiului interioar. Acesta fiind bine compartimentat cu tot ce este necesar pentru aranjarea diferitelor articole vestimentare de mai multe dimensiuni.


Asa ca, la interior dressingul este confectionat pe baza caturilor necesare pentru articolele vestimentare de marimi mici si medii. Dar si cu umerase atat de necesare pentru articolele vestimentare de dimensiuni ceva mai mari.
Un alt avantaj major al acestui dressing este dat de cele doua usi al caror acces se face prin culisare. Ceea ce inseamna ca acestea nu pot incurca traficul la interiorul respectivei camere.


Si tot legat de usi, este bine de stiut si faptul ca, pe fatada usilor sunt amplasate sase oglinzi mari care au un rol bine determinat. Si anume, acela de creare a efectului de spatiu. Obtinut prin intermediul suprafetei mari de reflexie a oglinzii.


Cu toate acestea, este bine de stiut si faptul ca pretul de achizitie al acestui dressing este unul destul de avantajos care nu va poate crea nici un fel de problema. Deoarece acesta este unul destul de avantajos. Potrivit unui bun raport calitate – pret.

Dimensiuni

Detalii pret afisat : Transport Gratuit Oriunde in Romania
Tip produs : Dressing
Dimensiune : Lungime 120 cm / latime 60 cm / Inaltime 216 cm
Culoare :Wenge
Material : Pal melaminat
Componenta set : Conform imagine
Garantie24 luni
Livrare Livrare prin curier sau transportul wizmag
DisponibilitateAcest produs poate fi livrat in 48 ore de la comanda
Asistenta / Comanda produs0736-588-777

Recenzii

Nota 
2018-02-07 11:17:36
Detalii suplimentare Dresssing Octav 1 CB

acest model de Dresssing Octav 1 CB beneficiaza de livrare gratuita oriunde in Romania

  Scrieți-vă părerea!

  Scrieţi o recenzie

  Dresssing Octav 1 CB

  Dresssing Octav 1 CB

  Prin intermediul acestui dressing Octav, palul melaminat de calitate superioara este transformat cu usurinta intr-o adevarata bijuterie necesara pentru amenajarea diferitelor spatii interioare ale unei locuinte. 

  30 alte produse în aceeași categorie:

  Produse

  Cele mai cumpărate

  Oferte speciale

  Folow Us

  Produse noi