You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Dressing Ovidiu 2 CB Mărește
Reduceri!

Dressing Ovidiu 2 CB

Livrare gratuita in 3 zile

Produs nou

Informații

Marea majoritate a dressingurilor, fie ca este vorba de cele cu dimensiuni generoase, fie despre acele dressinguri de dimensiuni ceva mai reduse, prezenta oglinzilor, mai ales atunci cand acestea sunt destul de mari este una extrem de avantajoasa. Prin simplul fapt ca oglinhzile au capacitatea de a crea sentimentul de spatiu, eleganta si confort la interiorul respectivei camere.


Tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam aici un alt model de dressing din cele de mari dimensiuni, pe a caror fatada se regasesc si doua oglinzi destul de generoase ca si suprafata de reflexie.


Respectivul model de dressing este conceput pe baza palului melaminat de calitate superioara obtinut in doua nuante de mare valoare, alb si wenge. Un contrast deosebit obtinut intre cele doua nuante.
In alta ordine de idei trebuie stiut faptul ca latimea acestui dressing este de 183 cm, inaltimea are 218 cm, iar adancimea este de 61 cm.


Ceea ce inseamna ca acest corp de mobilier poate fi unul extrem de avantajos atat pentru un apartament obisnuit, cat si pentru o casa de mari dimensiuni.
Cu alte cuvinte puteti comanda cu incredere acest corp de mobilier doar in culorile propuse de producator. La un pret fara nici un fel de concurenta.


Si asta se datoreaza faptului ca produsele noastre sunt definite de un bun raport calitate - pret.
Asa ca, nu mai pierdeti timpul in zadar prin magazinele de profil si actionati imediat in vederea obtinerii unui astfel de corp de mobilier la un pret avantajos.


Cu ale cuvinte puteti actiona cu incredere pentru achizitionarea unui astfel de corp de mobilier necesar pentru amenajarea la interior a propriei locuinte.

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Transport Gratuit Oriunde in Romania
Tip produs :Dressing
Dimensiune :Lungime 183 cm / latime 61 cm / Inaltime 218 cm
Culoare :Conform imagine
Material : Pal melaminat
Garantie 24 luni
Livrare Livrare prin curier sau transportul wizmag
Disponibilitate Acest produs poate fi livrat in 48 ore de la comanda
Asistenta / Comanda produs0736-588-777

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Dressing Ovidiu 2 CB

Dressing Ovidiu 2 CB

Marea majoritate a dressingurilor, fie ca este vorba de cele cu dimensiuni generoase, fie despre acele dressinguri de dimensiuni ceva mai reduse, prezenta oglinzilor, mai ales atunci cand acestea sunt destul de mari este una extrem de avantajoasa.

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi