You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Dressing Constantin CB Mărește
Reduceri!

Dressing Constantin CB

Livrare gratuita in 3 zile

Produs nou

Informații

Dressingurile reprezinta acele corpuri de mobilier concepute special pentru a putea face fata mai multor tipuri de solicitari. Toate aceste aspecte fiind strict legate de confort.Dressingurile reprezinta acele corpuri de mobilier concepute special pentru a putea face fata mai multor tipuri de solicitari. Toate aceste aspecte fiind strict legate de confort.


Dressingurile sunt executate dupa dimensiuni standard. Si au capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul de la interiorul unei locuinte. Fie ea chiar si o locuinta de dimensiuni ceva mai reduse.
Respectivul model de dressing este unul de mare valoare pentru orice locuinta.


Acesta este confectionat din pal melaminat de calitate superioara obtinut in culoarea alb. Si care este combinat cu cele mai noi si moderne sisteme de prindere si culisare existente pe piata de mobilier din Europa.
Ca si dimensiuni acest model de dressing Constantin are o latime de 180 cm, inaltimea este de 217 cm, iar adancimea este de doar 66 cm.


In aceste conditii respectivul model de dressing are capacitatea de a se incadra foarte bine in marea majoritate a locuintelor. Insa, atunci cand spatiul interior al acestor locatii este unul generos ca si volum, in aceasta situatie respectivele corpuri de mobilier, oricare ar fi ele sunt mult mai bine puse in valoare.


Tocmai din acest motiv am adus in atentia dumneavoastra respectivul model de dressing Constantin. Pentru a intelege mult mai bine care este avantajul amenajarii interioare a locuintei cu un astfel de corp de mobilier, de mare valoare pentru casa.

Dimensiuni

Detalii pret afisat : Transport Gratuit Oriunde in Romania
Tip produs :Dressing
Dimensiune : Lungime 180 cm / latime 66 cm / Inaltime 217 cm
Culoare :Alb
Material : Pal melaminat
Componenta set :Conform imagine
Garantie24 luni
LivrareLivrare prin curier sau transportul wizmag
Disponibilitate Acest produs poate fi livrat in 48 ore de la comanda
Asistenta / Comanda produs 0736-588-777

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Dressing Constantin CB

Dressing Constantin CB

Dressingurile reprezinta acele corpuri de mobilier concepute special pentru a putea face fata mai multor tipuri de solicitari. Toate aceste aspecte fiind strict legate de confort. 
Dressingurile sunt executate dupa dimensiuni standard.

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi