You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Dressing Dome WIZ DO7-20 Mărește
Reduceri!

Dressing Dome WIZ DO7-20

Produs nou

Informații

livrare Acest model de dressing DOM WIZ este un corp de mobilier care degaja lumina si eleganta, fiind extrem de util si interesant in acelasi timp.
Tinand cont de faptul ca modelul DOM WIZ este ceva mai special in compartie cu celelalte modele, datorita decorului exterior, pentru a putea fi pus in valoare dressingul ar trebui sa se bucure de oarecare larghete a spatiului in care este amplasat.
Si pentru ca tot este vorba despre un dressing de calitate, acest model dispune de doua usi care culiseaza extrem de silentios si care usureaza destul de mult accesul la partea interioara a corpului de mobilier de mare definitie.
Dincolo de acest aspect dressingul DOM WIZ raspunde in mod pozitiv tuturor necesitatilor venite din partea clientilor nostri. Si asta pentru ca este realizat din materiale de calitate superioara atat la exterior cat si la interior.
Iar de optimizarea spatiului interior nici nu mai poate fi vorba. Pentru ca modelul de dressing DOM WIZ dispune de spatii cu destinatie exacta pentru pastrarea in conditii bune a produselor diverse si a articolelor textile de diferite dimensiuni cat si a articolelor de incaltaminte.
Tocmai din acest motiv recomandam cu mare incredere decorarea locuintei dumneavoastra cu un produs de calitate marca WIZ, asa cum este si acest dressing extrem de interesant la exterior si bine compartimentat la interior.

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Livrare gratuita oriunde in Romania
Tip produs :Dressing
Dimensiune :200 x 216 x 58 cm
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Produs din materiale de calitate inalta
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Eleganta aparte
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Design modern
Alte informatii suplimentare despre acest produs 4Bine compartimentat la interior
Alte informatii suplimentare despre acest produs 5Un aspect exterior deosebit
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Recenzii

Nota 
2018-02-07 11:14:25
Detalii suplimentare Dressing Dome WIZ DO7-20

Dressing Dome WIZ DO7-20 beneficiaza de livrare gratuita oriunde in Romania

  Scrieți-vă părerea!

  Scrieţi o recenzie

  Dressing Dome WIZ DO7-20

  Dressing Dome WIZ DO7-20

  Aspectul exterior in cazul oricarui corp de mobilier are un efect destul de important in conturarea unei idei generale in ceea ce priveste respectivul produs.
  Acelasi lucru este valabil si pentru dressingul DOM WIZ care are un aspect deosebit si extrem de interesant. Ceea ce nu lasa loc de comentarii. Ci doar de cuvinte la superlativ.

  30 alte produse în aceeași categorie:

  Produse

  Cele mai cumpărate

  Oferte speciale

  Folow Us

  Produse noi