Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Foisor modern din lemn

100005

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Tip produs :Foisor din lemn acoperit cu sindrila bituminosa
Dimensiune :Alege dimensiunea si forma foisorului mai sus
Structura :Lemn masiv
Culoare :La alegere din paletarul de culori disponibil la sectiunea descarcari
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Foisor din lemn acoperit cu sindrila bituminoasa
Caracteristici speciale :Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Finisaj :Lac cerat pe baza de apa de la Ica italia in 2 sau 3 straturi cu slefuire intre straturi cu protectie UV.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Exemplu : Daca mai sus va este prezentat un model de foisor hexagonal, el poate fi executat si in alte forme pe acelasi model.
Garantie3 ani conform certificat de garantie.
LivrareIn 10 zile lucratoare ( Montaj 8 ore )
Asistenta / Comanda produsAsistenta telefonica gratuita

Informații

Una dintre cele mai interesante piese de mobilier de gradina realizate de firma noastra este chiar acest model de foisor modern de lemn de rasinoase.

Un corp de mobilier, care prin natura designului este conceput pentru a putea fi folosit exclusiv pe perioadele de vara. 

Modelul respectiv de foisor este conceput astfel incat acesta poate fi amplasat atat in curtile particulare, la marginea unor balti, pe plaja sau chiar si in interiorul unor gradini publice. 

Din punct de vedere tehnic acest model de foisor modern din lemn iese in evidenta prin natura balustradei, a amenajarii interioare, cat si a acoperisului bine aplatizat si care are capacitatea de a oferi o buna protectie.

Si asta datoria faptului ca suprafata acestuia depaseste cu mult amprenta pe sol a foisorului.

Tocmai din acest motiv ne face sa spunem ca acest corp de mobilier realizat special pentru amenajarea zonelor exterioare este unul cu accente exotice.

Bine definite de forma sa patrata, de modelul balustradei realizat din lemn masiv de rasinoase de 10/11 cm grosime, la fel ca si cei patru stalpi de sustinere ai acestui model de foisor.

Respectivul model de foisor este bine distantat de la nivelul solului, astfel incat accesul la interior se realizeaza cu ajutorul unor trepte.

La interior, acesta este prevazut cu dusumea, de jur imprejurul foisorului, dar si cu o masuta din lemn de aceeasi esenta realizata la joasa inaltime. Astfel incat aceasta sa aiba capacitatea de a intra in stransa legatura cu intreg foisorul.

In partea superioara foisorul este prevazut cu paravantuiri realizate tot din lemn masiv.

Dar si cu un acoperis destul de impunator ca si suprafata de protectie, care este realizat din sindrila bituminoasa de calitate superioara de la Tegola.

Iar protectia impotriva intemperiilor este realizata prin tratarea lemnului cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Astfel incat gerul, ploia, soarele sau inghetul nu pot afecta rezistenta lemnului timp de mai multi ani consecutivi. Dupa care este necesara o noua lacuire. 

In alta ordine de idei este bine sa comandati din timp acest model de foisor modern din lemn, deoarece din momentul comenzii si pana in ziua montajului trebuie sa asteptati 30 de zile.

Indifrerent de culoarea foisorului, care poate fi aleasa in functie de preferinte din paletarul de culolri disponibil la producator. 

 

  

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Foisor modern din lemn

Foisor modern din lemn

Foisor din lemn patrat cu un design modern. Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa si este dotat cu canapele si masa. Acest model de foisor se incadreaza perfect in orice curte. 

30 alte produse în aceeași categorie: