Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Fotoliu de calitate extensibil Meda WIZ 0032

100465

Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .

Produs nou

Informații

Doriti un model interesant de fotoliul extensibil, de mare clasa? Atunci bazati-va pe acest fotoliu de calitate extensibil Meda.

Modelul respectiv reprezinta un complex de idei care te trimit imediat in sfera produselor realizate cu ajutorul unui design clasic. Fiind astfel un corp de mobilier de marime standard, complet tapitat la exterior cu un material moale si elegant. Iar la interior, fotoliul extensibil Meda este confectioat din lemn de esenta tare, combinat inteligent cu cele mai bune materiale necesare pentru realizarea unui corp de mobilier de calitate.

Ca toate celelalte fotolii extensibile de la WizMag, acest fotoliu ieftin Meda este cu siguranta un produs de calitate care te soate din impas ori de cate ori este nevoie.

Comanda cu incredere maxima acest fotoliu de calitate, in culorile preferate si noi te asiguram ca ai facut alegerea potrivita.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Fotoliu de calitate extensibil Meda WIZ 0032

Fotoliu de calitate extensibil Meda WIZ 0032

Fotoliile extensibile reprezinta acele corpuri de mobilier cu multiple functii de utilizare. Iar datorita gradului ridicat de utilizare in diverse situatii, fotoliul extensibil Mada, pentru ca de el este vorba reprezinta un corp de mobilier elegant si ieftin fiind accesibil oricarui buzunar. 

12 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi