Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Fotoliu fix Dofa pret redus WIZ 0033

100469

Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Fotoliu Dofa - fix
Dimensiune :90 cm lungime x 83 cm latime
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Nu contine lada depozitare.

Informații

Din cauza faptului ca pe piata de profil din Romania exista o gama extrem de variata de fotolii de calitate indoielnica, nu este atat de usor sa poti alege cele mai bune produse la preturi relativ mici.

Asa ca WizMag vine in sprijinul clintilor care nu au timp sa alegerge de la un magazin la altul, cu un produs absulut interesant.

Este vorba despre acest model de fotoliu fix Dofa pret redus Wiz 0033 care este un produs clasic, complet tapitat cu un material moale si de mare efect.

Fotoliul dispune de un cadru din lemn masiv sprijinit pe patru picioare discrete care dau voie aerului sa circule, impiedicand astfel formarea mucegaiului.

Rezistenta in timp, calitatea superioara a materialelor din care a fost confectionat, cat si designul clasic, universal, ne demonstreza faptul ca acest model de fotoliu ieftin poate fi unul dintre cele mai apreciate corpuri de mobilier.  

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Fotoliu fix Dofa pret redus WIZ 0033

Fotoliu fix Dofa pret redus WIZ 0033

Realizat dupa un design clasic cu forme geometrice bine definite, acest model de fotoliu clasic si elegant asigura tot confortul necesar indiferent de spatiul in care este amplasat.  

 

13 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi