Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Fotoliu ieftin Alina WIZ 0035

100470

Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Fotoliu Alina - fix
Dimensiune :Lungime 87 cm x latime 87 cm

Informații

Daca va aflati in cautarea unui fotoliu clasic si elegant al carui raport pret – calitate este unul destul de bun, atunci puteti alege cu incredere acest model de fotoliul ieftin Alina. 

Un fotoliu relaxant si de mare valoare, daca este pus intr-o lumina pozitiva alaturi de alte corpuri de mobilier. Si asta, pentru ca fotoliul Alina este realizat dupa formele unui design clasic, complet tapitat la exterior cu un material moale. Iar la interior fotoliul este confectionat din mteriale rezistente in timp la uzura mecanica.

Fotoliul este realizat in doua culori pale iar daca unele persoane doresc, acesta poate fi realizat la exterior din orice combinatie de culori din esantionele disponibile de la producatori.

In doar cateva cuvinte se poate spune ca Alina este un fotoliu elegant si foarte accesibil ceea ce face ca acesta sa-si poata gasi locul potrivit pentru optimizarea spatiului din orice casa. 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Fotoliu ieftin Alina WIZ 0035

Fotoliu ieftin Alina WIZ 0035

Un fotoliu extensibil cu fome clasice este intotdeauna o alegere potrivita pentru casa, datorita faptului ca poate fi asortat destul de usor cu restul decorului.

Tocmai din acest motiv puteti alege cu incredere de la Wizmag acest model de fotoliu de calitate, dar si multe alte modele de fotolii din gama celor extensibile, cu functii multiple de utilizare.  

13 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi