Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Fotoliu modern Fix WIZ 0036

100471

Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Fotoliu Fix
Dimensiune :Lungime 87 cm x latime 87 cm

Informații

Intorcandu-ne din nou in sfera fotoliilor fixe va recomandam un nou produs interesant si de inalta calitate, care este acest fotoliu modern fix Wiz 0036.

Este vorba despre un model de fotoliu complet tapitat care dispune de o forma ergonomica asigurand astfel un confort optim pe tot parcursul sederii.

Fotoliul este realizat in doua culori odihnitoare, care in combinatie cu designul si cu natura materialelor din care acesta este confectionat, transforma fotoliul fix intr-un produs fiabil, foarte interesant care poate oferi un confort necesar pe parcursul desfasurarii diferitelor activitati.

Dincolo de acest aspect, nu trebuie sa uitam nici faptul ca fotoliul modern fix surprinde in mod placut datorita materialelor de calitate folosite la interior cat si la exterior.

Este vorba aici de lemnul de esenta tare, poliuretanul cu densitate peste medie cat si de stofele folosite pentru tapitarea acestui produs de inalta definitie.

Fotoliul modern fix poate fi comandat separat sau impreuna cu oricare alt corp de mobilier. Conditia esntiala in acest sens este aceea ca intre fotoliul modern fix si celelalte corpuri de mobilier cu care acesta este asociat, trebuie sa existe o stransa legatura. 

In caz contrar riscati sa va confruntati cu un chici, chiar in propria casa.

Tocmai de aceea, atunci cand sunteti in situatia de a alege unul din produsele oferite de WizMag puteti consulta si unul din specialistii care va pot indruma in vederea alegerii celui mai potrivit corp de mobilier pentru locuinta dumneavoastra. 

 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Fotoliu modern Fix WIZ 0036

Fotoliu modern Fix WIZ 0036

Fotoliul modern fix wiz 0036 reprezinta un produs compact, cu spatarele complet tapitate cu ajutorul materialelor de calitate. Asa ca acest model de fotoliu fix surprinde in mod placut ori de cate ori ajunge in atentia consumatorilor interesati de aceasta categorie de produse.

13 alte produse în aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi