Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Gard de lemn Galati

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard4 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Galati nu este numai un oras port, ci si un interesant model de gard din lemn executat de firma noastra. In functie de preferintele si disponibilitatile fiecarui client. 

Modelul respectiv de gard este definit de o fundatie din ciment de aproximativ 50 cm inaltime, cu stalpi de rezistenta din ciment.

Si ale carui panouri din lemn sunt realizate din lamele orizontale distribuite in model jaluzea. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Dincolo de acest aspect, modelul respective de gard reprezinta unul dintre cele mai solicitate accesorii executate de firma noastra si pentru care clientii nostril au manifestat o larga deschidere.

Modelul respectiv de gard are capacitatea de a oferi o protectie mult sporita a tot ce se afla la interiorul curtii. Cat si de a fi extrem de interesant, mai ales atunci cand acesta reuseste sa intre in stransa legatura cu tot ce se afla la interiorul curti.

Panourile de lemn sunt unice, in sensul ca acestea sunt realizate la o lungime de maxim 2m si respecta intocmai distanta dintre stalpii de rezistenta din ciment.

Din punct de vedere tehnic, panourile din lemn ale acestui model de gard sunt realizate din lamele din lemn de rasinoase distribuite in plan orizontal, in model de jaluzea.

Acestea sunt concepute la 14 cm latime si 2 cm grosime. Iar in ceea ce priveste protectia impotriva intemperiilor este bine de stiut ca aceste panouri de gard din lemn sunt bine lacuite prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de ICA Italia.

Si nu oricum, ci cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Numai in aceste conditii va puteti bucura de o buna rezistenta in fata agentilor externi cum at fi, ploaie, soare, vant sau ger.

Iar in ceea ce priveste nuanta gardului este bine de stiut ca acesta poate fi aleasa din pletarul de culori disponibil la producator.   

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Gard de lemn Galati

Gard de lemn Galati

Modelul de gard de lemn Galati este cu siguranta una dintre cele mai interesante variante de amenajare a unei curti.

Astfel incat respectivul accesoriu este unul dintre cele mai interesante accesorii, acolo unde lemnul are un mare efect.

Atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere practic. 

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi