Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Gard lemn Alexandria

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard12 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard4 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Modelul de gard din lemn Alexandria reprezinta acel accesoriu esential pentru delimitarea unui spatiu.

Mai ales in situatia in care acesta este realizat prin respectarea unei bune proportii intre partea din ciment si partea din lemn a gardului. Si, intre care sa poata exista si un oarecare contrast

Din punct de vedere tehnic, acest model de gard din lemn Alexandria este realizat pe baza unei fundatii de aproximativ 50 - 60 cm inaltime, cu stalpi de sustinere din ciment, de aproximativ 25 cm grosime.

Acestia din urma sunt vopsiti in culoarea alb si au rolul esential de a sustine panourile din lemn intr-un bun echilibru.

Panouri care, la randul lor sunt realizate din lamele distribuite in plan orizontal, in model de jaluzea.

Acestea au o latime de 12 cm si o grosime de 2 cm si au capacitatea de a oferi o protectie maxima impotriva hotilor, cat si a privirilor indiscrete venite din partea persoanelor aflate la exteriorul curtii.

Asa ca, acest model de gard este unul care va poate fi de real success. Indiferent de culoare si textura.

Si pentru ca este esential ca gardul dumneavoastra sa fie o adevarata oportunitate pentru propria casa trebuie sa stiti ca acesta trebuie construit dupa anumite criterii.

Este vorba aici despre distanta dintre stalpii principali de rezistenta, care nu trebuie sa depaseasca lungimea de 2 m.  In caz contrar, panourile din lemn risca sa isi deformeze pozitia initiala.

In alta ordine de idei, este bine de stiut ca acest model de gard beneficiaza si de o buna protectie in fata agentilor externi, soare, ploaie si ger. Prin aplicarea a trei straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiercare strat aplicat.

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Gard lemn Alexandria

Gard lemn Alexandria

Contrastul cromatic, cat si finisajele atant executate fac din acest model de gard din lemn Alexandria, un produs de mare caracter.

Si care are capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort, eleganta si protectie.

Asa ca este bine sa acordati atentie maxima fiecarui element de detaliu, cat si sa realizati o buna sincronizare a gardului cu imobilul.

30 alte produse în aceeași categorie: