Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Gard lemn Buzau

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard2 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Modelul de gard din lemn Buzau reprezinta acel tip de accesoriu care are capacitatea de a oferi un confort sporit la interiorul curtii, cat si de a fi o solutie interesanta de amenajare a acesteia.

Mai ales in situatia in care gardul, per ansamblu reuseste sa intre in stransa legatura cu tot restul ansamblului format din imobil, cat si din celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul curtii.

Ca si design, acest model de gard este pus in valoare de o fundatie nu prea inalta, dar care este bine pusa in valoare de stalpii principali de rezistenta realizati la o grosime considerabila.

Si pentru ca firma noastra nu se ocupa de acest element care este fundatia din ciment incercam sa va prezentam aici doar panourile de gard.

Acestea sunt realizate din lemn de rasinoase bine tratate impotriva intemperiilor cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Mai exact, panourile de lemn sunt realizate din lamele distribuite in plan orizontal in model matrice. Si sunt bine fixate in stalpii de sustinere. Acestea au dimensiuni standard, de 14 cm latime si 2 cm grosime.

Cu alte cuvinte, acest model de gard este unul de mare caracter si care poate fi o solutie de amenajare pentru orice curte.

   

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Gard lemn Buzau

Gard lemn Buzau

Alegeti cu incredere un model de gard din lemn Buzau! Si astfel curtea dumneavoastra se poate bucura de un aspect extrem de interesant. Cat si de o buna protectie fata de ceea ce se gaseste la interior.

Asa ca nu mai pierdeti vremea in zadar si alegeti imediat acest model de gad. Un produs de calitate superioara.  

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi