Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Gard lemn Giurgiu

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard2 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Modelul de gard Giurgiu se incadreaza cu succes in categoria gardurilor a caror stabilitate este realizata cu ajutorul tevilor rectangulare de 4 cm grosime. Si reprezinta acel corp de mobilier necesar pentru amenajarea anumitor perimetre.

Acestea din urma au capacitatea de a fixa foarte bine panourile din lemn. Si care beneficiaza de avantajul de a fi bine mascate de lamele din lemn de aceeasi esenta.

Astfel incat gardul poate capata aspectul de continuitate. 

In alta ordine de idei, acest model de gard este realizat pe baza unei fundatii din ciment de aproximativ 60 cm inaltime. Continuat in partea superioara cu tevile rectangulare amplasate la o distanta de maxim 2 m, una fata de cealalta.

Dar si din panouri din lemn de rasinoase confectionate pe baza lamelelor de 14 cm latime si 2 cm grosime distribuite in plan orizontal, in model matrice. Care nu poate permite vizibilitatea dintr-o parte in alta a gardului. 

Acesta este unul dintre avantajele majore ale acestui model de gard. 

Pe de alta parte, pentru a reduce la maxim posibilitatea de contorsionare a lamelelor din lemn, fiecare dintre aceste panouri din lemn este realizat la o distanta de maxim 2m. 

Lamelele din lemn sunt bine fixate cu ajutorul a doua lamele de tip fideluta realizate, de asemenea din lemn de rasinoase si care sunt amplasate in plan vertical. 

In alta ordine de idei, panourile de gard sunt bine tratate cu lac cerat pe baza de apa, de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii, panourile de lemn benefeiciaza de o buna protectie impotriva intemperiilor diverse, de pe toata perioada anului, indiferent de anotimp. 

Asa ca, puteti miza cu incredere pe eficienta montarii unui astfel de model de gard pentru curtea dumneavoastra.

Si pentru ca firma noastra se ocupa doar de realizarea panourilor de gard din lemn, partea de fundatie din ciment cu stalpi din ciment sau cu teava rectangulara revine in sarcina proprietarilor beneficiari ai gardului in forma sa finala. 

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Gard lemn Giurgiu

Gard lemn Giurgiu

Un model de gard de tip matrice poate fi una dintre cele mai interesante idei de amenajare a unei curti. Cu un produs care are capacitatea de a fi la fel de interesant si viabil, indiferent de pe care parte este privit.

Este vorba aici despre un interesant model de gard din lemn Giurgiu. Ale carui capacitati sunt mult amplificate.

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi