Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Gard lemn Pitesti

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard4 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Acest model de gard din lemn Pitesti este unul de mare efect pentru orice curte. Acolo unde designul si protectia sunt doua caracteristici de baza ale acestui accesoriu. Necesar si util pentru amenajarea diferitelor spatii exterioare. 

Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, respectivul model de gard este realizat pe baza unei fundatii din ciment de joasa inaltime, cu stalpi de rezistenta realizati tot din ciment, de maxim 25 cm grosime.

Iar in ceea ce priveste panourile din lemn, acestea sunt realizate din lemn de rasinoase orientate in model de jaluzea, in plan orizontal.

Mai exact din lamele din lemn de rasinoase de 14 cm latime si 2 cm grosime. 

Iar ca si nuanta, panourile sunt realizate in contrast direct fata de fundatia din ciment. Ceea ce, nu face altceva decat sa creeze un efect maxim in ceea ce priveste acest accesoriu de mare efect. 

Iar pentru obtinerea unei protectii mult sporite in fata intemperiilor diverse, resperctivul model de gard lemn Pitesti este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. 

Astfel incat, timp de cativa ani consecutivi gardul beneficiaza de o buna protectie, fie ca este vorba de soare, ploaie, vant sau ger. 

In aceste conditii, nu trebuie sa mai pierdeti timpul si sa actionati pentru realizarea acestui model de gard sau pentru unul asemenator. In diferite nuante si culori in functie de preferintele fiecarui client, dar si in functie de culorile disponibile la producator. 

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Gard lemn Pitesti

Gard lemn Pitesti

Modelul de gard lemn Pitesti este acel accesoriu de baza prin intermediul caruia curtea dumneavoastra poate beneficia de protectia necesara pentru o perioada nedeterminata. Atata timp cat gardul este realizat dupa regulile de baza. 

Acesta este foarte interesant, atat ca design, cat si din punct de vedere al protectiei, daca si numai daca gardul reuseste sa intre in stransa legatura cu imobilul.

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi