Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Garduri din lemn Arad

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard2 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Aici este vorba despre un model de garduri din lemn Arad ale carui panouri din lemn sunt realizate din lamele orientate in plan orizontal, in model de matrice. 

In forma prezentata, modelul respectiv de gard are capacitatea de a intra in stransa legatura cu imobilul de la interior, prin natura elementelor de lemn de la interiorul curtii respective. 

Din punct de vedere tehnic, modelul respectiv de gard este conceput avand la baza o fundatie de ciment de joasa inaltime prevazuta din loc in loc, la o distanta mai mica de 2 m, cu tevi rectangulare din metal.

Acestea din urma reprezinta principalii piloni de sustinere ai panourilor din lemn. Si sunt mascati inteligent cu lamele din lemn de rasinoase de aceeasi textura si care sunt orientate in plan vertical. 

In alta ordine de idei, panourile din lemn sunt bine protejate impotriva intemperilor, cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire intre straturi. 

Asa se face ca, lemnul folosit pentru realizarea acestui model de gard este bine protejat impotriva intemperiilor de pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. Iar in ceea ce priveste culoarea gardului, aceasta poate fi obtinuta in functie de preferinte, dintr-o varietate de peste 20 de nuante.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si treceti imediat la actiune. Pentru ca modelul respectiv de gard, ca si multe alte accesorii din lemn necesare pentru amenajarea mediului exterior beneficiaza de preturi de producator, fara concurenta, la un maxim de calitate.

`  

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Garduri din lemn Arad

Garduri din lemn Arad

Aceste garduri din lemn Arad reprezinta una din cele mai interesante oportunitati de amenajare a unei curti. Cu un corp de mobilier de inalta calitate.

Si care au posibilitatea de a oferi un confort maxim. Pe toata perioada anului, indiferent de culoare si anotimp.   

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi