Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Garduri din lemn Brasov

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard4 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Modelul de garduri din lemn Brasov reprezinta tot ce va puteti dori pentru amenajarea proporiei curti. Atunci cand va doriti obtinerea unui grad ridicat de intimitate la interiorul curtii, cat si o buna protectie impotriva musafirilor nepoftiti.

Asa ca, noi va oferim spre analizare acest model de garduri din lemn Brasov.

Un produs care iese in relief prin natura fundatiei realizata la o anumita inaltime, cu stalpi principali de sustinere de aproximativ 15 cm grosime.

Fundatia din ciment reprezinta principalul postament pentru prinderea si fixarea panourilor din lemn.

Din punct de vedere tehnic, acestea sunt realizate din lamele de tip jaluzea ale caror dimensiuni sunt de 14 cm latime si 2 cm grosime.  

Si sunt bine finisate impotriva actiunii intemperiilor cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat. 

In aceste conditii, chiar daca respectivul model de gard este realizat din lemn, acesta beneficiaza de o buna protectie pentru mai multi ani consecutivi. Dupa care necesita o noua lacuire. 

In alta ordine de idei gardul poate fi obtinut intr-o varietate larga de culori, in functie de preferinte, dar si in functie de  paletarul de culori de la producator.  

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Garduri din lemn Brasov

Garduri din lemn Brasov

Averti nevoie de protectie maxima in cele mai divwerse conditii, pentru curtea dumneavoastra?

Atunci puneti accentul pe realizarea unui model de garuri din lemn Brasov. In oricare dintre culori. Si la un pret fara concurenta. 

In cadrul firmei noastre aveti ocazia de a alege unul dintre cele mai interesante model de garduri din cele existente pe piata de profil din Romania. 

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi