Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Garduri din lemn Craiova

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard2 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Un alt model de gard tip jaluzea` realizat de firma noastra si care are capacitatea de a iesi in evidenta printr-o fundatie bine proportionata este chiar acest model de garduri din lemn Craiova. 

Un produs care poate fi de real succes pentru realizarea mai multor obiective.

Si care poate fi efectuat in functie de preferintele dumneavoastra. Fie ca este vorba de model sau inaltime.

Pentru o mai buna informare in ceea ce priveste acest model de gard, este bine de stiut ca la baza acestuia se afla un model de fundatie destul de inalta si care este prevazuta din loc in loc cu stalpi principali de sustinere de aproximativ 15 cm grosime.  

Acestia din urma au rolul important de sustinere a panourilor realizate din lamele de lemn de rasinoase orientate in plan orizontal, in model de jaluzea. 

Lamelele acestui model de panou au dimensiuni standard, de 14 cm latime si 2 cm grosime.

Si sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa se face ca respectivul model de garduri din lemn Craiova are capacitatea de a face fata cu succes mai multor tipuri de intemperii de pe toata perioada anului. Dupa care necesita o noua lacuire.

In cazul respectarii acestor conditii, modelul respectiv de gard poate fi unul de mare efect atat pentru casa, curte, cat si pentru gradina. Indiferent de culoarea in care este realizat respectivul model de gard.   

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Garduri din lemn Craiova

Garduri din lemn Craiova

Alegeti un model de garduri din lemn Craiova, asa cum este si modelul prezentat in imaginile atasate aici si astfel veti putea face fata tuturor problemelor in ceea ce priveste confortul si siguranta intregii familii.

Sau a tot ceea ce se afla la interiorul curtii. 

30 alte produse în aceeași categorie: