Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Garduri din lemn Iasi

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard2 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Spre deosebire de celelalte modele de garduri prezentate anterior, respectivul model de garduri din lemn Iasi este unul dintre cele mai interesante oportunitati de amenajare a unei curti.

Acolo unde confortul eleganta si intimitatea se regasesc la cote ridicate. 

Si de ce sa nu recunoastem, dar marea majoritate a gardurilor a caror fundatie este realizata la joasa inaltime au un efect deosebit asupra intregului ansamblu. 

Situatie care se regaseste si in cazul modelului nostru de gard. 

La baza acestuia se regaseste o fundatie nu prea inalta, de aproximativ 30 cm grosime, cu stalpi principali de rezistenta de maxim 25 cm grosime.

Aceasta reprezinta postasmentul principal pentru panourile de lemn realizate din lamele de rasinoase de 14 cm latime si 2 cm grosime.

Modelul panoului este de tip jaluzea si este bine finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe staturi, cu slefuire intre straturi.

Asa se face ca modelul respectiv de garduri din lemn Iasi  este unul din accesoriile de baza ale unei curti, gradini sau a oricarui spatiu care necesita o buna protectie a tot ce se afla la interiorul respectivului spatiu.   

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Garduri din lemn Iasi

Garduri din lemn Iasi

Modelul de garduri din lemn Iasi reprezinta o noua oportuinitate de amenajare a unei curti. Cu un produs de inalta calitate.

Tocmai din acest motiv este bine de stiut ca respectivul model de gard tip jalujea are capacitatea de a se plia pe mai multe tipuri de imobile indiferent de textura si culoare.  

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi