Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Garduri din lemn Oradea

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard12 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard4 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Aceste garduri din lemn Oradea reprezinta un model atipic, fata de celelalte modele, prin simplul fapt ca panourile din lemn sunt realizate din lamele orientate in plan vertical. 

Dupa cum se poate observa din imaginile atasate aici, respectivul model de gard este construit pe baza unei fundatii din ciment de joasa inaltime, cu stalpi principali de rezistenta, dar si cu panouri din lemn rotunjite in partea superioara.

In ceea ce priveste panourile din lemn, acestea sunt bine protejate impotriva intemperiilor, cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare. 

In aceste conditii respectivul model de gard va putea face fata tuturor intemperiilor, indiferent ca este vorba despre soare, ploaie, vant sau ger.

Iar in ceea ce priveste culoarea, aceasta poate fi obtinuta in functie de preferinte. 

Dar si in functie de paletarul de culori de la producator. 

 

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Garduri din lemn Oradea

Garduri din lemn Oradea

Modelul de garduri din lemn Oradea reprezinta acel accesoriu de mare valoare si care este necesar pentru amenajarea unei curti. Si care are capacitatea de a ne trimite cu gandul la clasicele garduri din lemn, Dar care sunt la fel de rezistente, durabile si de mare efect.  

30 alte produse în aceeași categorie: