Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Garduri din lemn Timisoara

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard2 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Daca va aflati in situatia de a va amenaja curtea cu un model de gard din cele realizate de firma noastra, atunci este bine de stiut ca acest model de garduri din lemn Timisoara se poate transforma imediat intr-o solutie ideala de amenajare a oricarei curti, acolo unde confortul, ordinea si eleganta sunt la ele acasa.  

Modelul respectiv de garduri din lemn Timisoara este realizat pe baza unei fundatii din ciment, cu stalpi principali de sustinere, destul de impunatoare.

Si care se continua in partea superioara cu panourile din lemn de rasinoase realizate in model de jaluzea. 

Pentru relizarea oricarui model de gard este bine de retinut faptul ca fundatia din ciment intra in atributiunile fiecarui proprietar.

Iar firma noastra se ocupa doar de realizarea panourilor de gard. 

Acestea din urma sunt confectionate din lemn de rasinoase.

Mai exact din lamele distribuite in plan orizontal, finisate pe doua dintre muchii si care sunt bine protejate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia.

Acesta este aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat. 

In aceste conditii gardurile din lemn executate de firma noastra beneficiaza de o buna protectie impotriva calamitatilor, indiferent ca este vorba despre soare, ploaie, vant sau ger. 

Din punct de vedere tehnic aceste panouri din lemn de rasinoase sunt realizate din lamele de lemn distribuite in model de jaluzea si care au capacitatea de a oferi un grad ridicat de protectie la interiorul perimetrului dat. Acolo unde modelul respectiv de garduri din lemn Timisoara se face util si necesar. 

De asemenea gardurile din lemn au capacitatea de a intra in stransa legatura chiar si cu imobilul si cu celelalte corpuri de mobilier de la interiorul curtii.

Ceea ce inseamna ca, abia atunci se poate spune ca sunteti in avantaj total.  

 

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Garduri din lemn Timisoara

Garduri din lemn Timisoara

Aceste modele de garduri din lemn Timisoara sunt prezentate aici ca si solutie fiabila pentru amenajarea unei curti, cu un produs de inalta calitate. 

Atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional. 

Respectivul model de gard poate fi comandat in diverse combinatii de culori. 

30 alte produse în aceeași categorie: