Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Garduri din lemn Valcea

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard4 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Varietatea larga de corpuri de mobilier confectionate din lemn de rasinoase si care sunt executate de firma noastra ne-a determinat, ca pe langa gardurile din lemn de rasinoase de tip matrice si jaluzea sa producem si alte garduri, asa cum este si acest model de garduri din lemn Valcea.

Un produs de calitate superioara realizat pe baza unei fundatii de joasa inaltime, din ciment, cu stalpi principali de sustinere, dar si cu panouri din lemn de rasinoase.

In ceea ce priveste panourile, acestea sunt realizate din lamele din lemn de rasinoase orientate in plan orizontal. Acestea sunt bine distantate intre ele si sunt definite de anumite dimensiuni standard.

Este vorba despre despre aproximativ 15 cm latime si 2 cm grosime.

De asemenea este bine de stiut ca, pentru o buna protectie a lamelelor din lemn de rainoase, acestea sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia.

Acesta este aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii produsul respectiv beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor, pe parcursul intregului an, indiferent de anotimp. 

Iar in ceea ce priveste nuanta gardului, aceasta poate sa fie aleasa in functie de preferinte, dar si in functie de paletarul de culori disponibil la producator.

Important este ca respectivul model de gard sa aiba capacitatea de a intra in stransa legatura cu imobilul. Dar si cu celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa propiere.   

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Garduri din lemn Valcea

Garduri din lemn Valcea

Acordati atentia cuvenita modelului de garduri din lemn Valcea si astfel va veti putea convinge de faptul ca ati facut una dintre cele mai interesante alegeri pentru propria curte.

Acolo unde eleganta si confortul sunt doua caracteristici definitorii. Asa ca nu mai stati prea mult pe ganduri si treceti la actiune.

Cu un astfel de model de gard curtea dumneavoastra se poate transforma radical.  

30 alte produse în aceeași categorie: