Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Panou gard Bacau

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard4 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard1 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Daca detineti deja o curte al carui model de gard este unul din ciment si care iese in evidenta prin simplitate? Atunci ar fi de preferat ca acesta sa fie amenajat inteligent cu un model de panou de gard Bacau. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici. 

Din punct de vedere tehnic, acest model de gard este foarte simplu de realizat. Si la costuri extrem de mici. 

Este vorba aici despre un model de panou realizat pe baza unei rame de grosime 6/4 cm rotunjita in partea superioara.

Si care la mijloc este umpluta cu un model de gardulet decorativ in model de romb.

Acesta este confectionat din lamele tip fideluta care au capacitatea de a oferi un aspect extrem de interesant atunci cand acesta este asociat cu imobilul sau cu celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul curtii respective.  

In alta ordine de idei modelul de panou de gard Bacau este bine protejat impotriva intemperiilor prin aplicarea a doua straturi de lac cerat pe baza de apa de a ICA Italia. Acesta fiind slefuit dupa fiecre aplicare.  

Iar dupa ce protectia a fost asigurata, este bine de stiut ca respectivul model de gard poate fi achizitionat intr-o paleta larga de nuante sau culori din cele propuse de producator. 

Astfel incat noul model de gard sa poata avea capacitatea de a intra in stransa legatura cu imobilul sau cu celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul curtii respective. 

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Panou gard Bacau

Panou gard Bacau

Un model de panou gard Bacau poate fi o alegere interesanta de amenajare a unui gard din ciment. O solutie ideala de imprejmuire a unei curti, sau a unui perimetru dat. Acolo unde intimitatea poate atinge anumite standarde.

Respectivul model de panou gard Bacau are accente rustice si beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor. 

30 alte produse în aceeași categorie: