Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Panou gard Bran

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard2 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Gardul prezentat in imaginile atasate aici reprezinta una din variantele interesante de amenajare a unei curti. Si are ca si componente principale, fundatia de ciment si panourile din lemn de rasinoase in model de jaluzea. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici. 

Modelul respectiv de gard prezentat aici este realizat pe baza unei fundatii din ciment, care spre deosebire de celelalte produse similare, aceasta are in partea superioara o alta bordura din ciment.

Care nu face altceva decat sa creeze un efect de nisa. Acolo unde panourile de lemn isi gasesc locul bine meritat. 

Si pentru ca noi ne ocupam doar de partea din lemn a gardului va asiguram ca panourile din lemn au capacitatea de a optura la maxim vizibilitatea dintr-o parte in cealalta.

Dar si de a-si pastra calitatile sale initiale pentru mai multi ani consecutivi.

Si asta nu intamplator, ci datorita faptului ca acesta este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Asa se face ca, respectivul model de panou de gard Bran poate face fata cu succes tuturor valurilor de intemperii, indiferent de anotimp.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si actionati in vederea obtinerii unui astfel de model de gard, intr-o varietate larga de culori din cele preferate de dumneavoastra si in functie de propunerile venite din partea producatorului. 

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Panou gard Bran

Panou gard Bran

Un model de panou de grad Bran reprezinta unul dintre piesele principale ale acestui gard prezentat in imaginile atasate aici.

Practic este vorba aici despre un model de panou realizat din lamele de lemn de rasinoase orientate in plan orizontal, in model de jaluzea. 

Si a carui culoare poate fi stabilita in functie de cele peste 20 de nuante existente in paletarul de culori de la producator. 

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi