Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Panou gard Deva

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard2 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Una dintre cele mai interesante idei de amenajare a unei curti, cu un produs de calitate superioara este chiar acest panou de gard Deva. 

Panoul este realizat din lamele din lemn de rasinoase orientate in plan orizontal si care au dimensiuni standard de 14 cm latime si 2 cm grosime. Iar lungimea acestor panouri este de maxim 2 m.

In caz contrar, daca lungimea acestora ar fi mai mare de 2 m, atunci cu siguranta ca acestea ar putea suferi modificari in timp.

Dincolo de acest aspect este bine de stiut faptul ca aceste panouri din lemn de rasinoase sunt bine protejate impotriva intemperiilor prin finisaj cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Acest model de panouri este bine echilibrat si fixat pe un model de fundatie nu prea inalta prevazuta din loc in loc, la o distanta de maxim 2m, cu tevi rectangulare de 4 cm grosime.

Care la randul lor, acestea sunt bine mascate cu lamele din lemn de rasinoase orientate in plan vertical.  

Un aspect interesant al acestui model de gard se refera chiar si la cromatica culorilor folosite, atat in ceea ce priveste partea din lemn a gardului, cat si partea din ciment a fundatiei.

Si care nu face altceva decat sa creeze un aspect mult superior intregului ansamblu.

Iar daca nuantele din imaginile atasate aici si care sunt folosite la realizarea acestui model de gard nu sunt pe placul dumneavostra, este bine de stiut ca acest model de gard poate fi comandat intr-o alta combinatie de culori din cele preferate de dumneavoastra. 

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Panou gard Deva

Panou gard Deva

Acest model de panou de gard Deva reprezinta componenta principala pentru realizarea cu succes a acestui model de gard prezentat in imaginile atasate aici. 

Este vorba despre un model de panou de gard Deva ale carui lamele sunt distribuite in plan orizontal, in model de jaluzea. 

Si care are capacitatea de a optura foarte bine vizibilitatea dintr-o parte in cealalta.  

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi