Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Panou gard gradina Alba Iulia

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard2 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

11Modelul de panou gard Alba Iulia reprezinta un corp de mobilier destinat cu precadere pentru ameajarea spatiilor exterioare si care este realizat din lemn de rasinoase bine protejat impotriva agentilor externi, ploaie, soare, vant. 

Respectivul model de panou de gard este realizat in model de matrice si reuseste foarte bine sa intre in stransa legatura cu imobilul aflat la interiorul curtii, prin design si nuanta.  

Din punct de vedere tehnic gardul prezentat in imaginile atasate aici este construit pe baza unei fundatii din ciment de dimensiuni standard. 

Cu o inaltime a postamentului principal, de aproximativ 50 cm si care este prevazut cu stalpi principali de sustinere de 20 - 25 cm grosime. 

In partea supeioara gardul beneficiaza si de existenta panourilor de gard Alba Iulia, din lemn de rasinoase.

Acestea sunt bine protejate impotriva agentilor externi, soare, ploaie, vant sau ger prin aplicarea mai multor straturi de lac cert pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire intre straturi.  

Conditie optima pentru ca lemnul sa-si poata pastra calitatile sale initiale timp de mai multi ani consecutivi, fara probleme. 

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Panou gard gradina Alba Iulia

Panou gard gradina Alba Iulia

Puneti accentul pe calitate si functionalitte la putere a doua si optati cu incredere pe modelul de panou gard pentru gradina Alba Iulia.

Un complex de forme si idei prin intermediul carora curtea dumneavoastra sau oricare alt spatiu se poate transform imediat intr-un loc sigur si bine protejat. In diferite nuante si culori, dar si la un pret relativ mic. 

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi