Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Panou gard gradina Mangalia

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard2 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Panourile din lemn, indiferent de forma si culoarea lor, acestea constituie unul dintre principalele noastre obiective, atunci cand vine vorba despre amenajarea diferitelor modele de garduri imprejmuitoare. 

Tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam aici un interesant model de panou de gard realizat pe baza lamelelor de tip jaluzea.

Acestea fiind definite de dimensiunile standard in ceea ce priveste latimea de 14 cm si grosimea de 2 cm.

Spre deosebire de alte modele de garduri, acesta este realizat pe baza unei fundatii etrem de joase, ca si inaltime prevazuta din loc in loc, la o distanta de maxim 2m cu tevi rectangulare de 4 cm grosime.

Iar pentru obtinerea unui efect mult superior, tevile rectangulare sunt bine mascate cu ajutorul unor lamele din aceeasi textura si care sunt orientate in plan vertical.

Asa se face ca acest model de gard capata un efect de continuitate extrem de interesant pentru amenajarea unei curti sau a oricarui alt perimetru.  

In alta ordine de idei, gardul este un corp de mobilier de exterior, ceea ce inseamna ca, pentru a putea face fata tuturor intemperiilor respectivul model de gard este bine protejat prin aplicarea a doua straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare aplicare.   

Iar in ceea ce priveste nuanta gardului, aceasta poate fi aleasa in functie de preferinte, dar si in functie de culorile disponibile existente la prducator. 

Dincolo de aspectul sau extrem de interesant, este bine de stiut ca acest model de gard are capacitatea de a oferi un grad ridicat de protectie si siguranta a tot ce exista la interiorul curtii. 

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Panou gard gradina Mangalia

Panou gard gradina Mangalia

Acest model de panou gard gradina Mangalia reprezinta o reala oportunitate de amenajare chiar si a unui gard in cazul unei curti aflate in panta. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici. 

Chiar si in aceste conditii respectivul model de gard reuseste sa raspunda in mod pozitiv tuturor solicitarilor venite din partea consumatorilor. 

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi