Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Panou gard gradina Targoviste

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard2 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Realizat pe baza unei fundatii din ciment nu prea inalte,  acest model de panou de gard pentru gradina Targoviste este cu siguranta, una dintre solutiile viabile de amenajare a unei curti.

Pentru o buna orientare in ceea ce priveste acest model de panou de gard din lemn de rasinoase am atasat aici o serie intreaga de fotografii necesare pentru o buna orientare in ceea ce priveste amenajarea propriei curti.  

Practic, aici este vorba despre un model de gard, a carui fundatie este realizata din ciment pavat cu piatra.    

Gardul este lipsit de existenta stalpilor principali de rezistenta, insa acestia sunt inlocuiti inteligent cu tevi rectangulare de 4 cm grosime. Principalul postament necesar pentru fixarea panourilor din lemn.

Iar pentru obtinerea unui efect mult sporit, tevile rectangulare sunt bine mascate cu lamele din lemn de aceeasi textura.

Astfel incat gardul are un efect de continuitate. Fiind la fel de bine ancorat in fundatia din ciment.

Si reusind sa ofere protectia necesara a tot ce exista la interiorul curtii. 

Si asta, datorita faptului ca respectivul model de gard este bine protejat impotriva intemperiilor cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia.Aplicat in doua strturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Ceea ce inseamna ca respectivul model de gard isi poate pastra in continuare calitatile sale initiale, timp de mai multi ani consecutivi. Dupa care va necesita o noua lacuire. 

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Panou gard gradina Targoviste

Panou gard gradina Targoviste

Un panou de gard pentru gradina Targoviste poate fi una dintre cele mai interesante solutii de imprejmuire a unei curti sau a oricarui alt spatiu. 

Respectivul model de panou de gard poate fi obtinut in diferite dimensiuni si culori. Astfel incat acesta sa poata intra in stransa legatura cu tot ce se afla in imediata sa apropiere. 

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi